Fråga om dubbelt medlemskap

Hej. Jag är sedan en tid medlem hos er. Jag valde att gå in ensam, även om jag är gift, då jag inte vill vara beroende av min man om vi skulle skilja oss, eller om jag vill bo själv när den dagen kommer. Han vet inte om mitt medlemskap hos er.
Nu har min man hittat till er och vill att vi startar ett familjemedlemskap hos er.
Jag undrar nu om det är möjligt för mig att ha två medlemskap, mitt eget samt vårt gemensamma, utan att min man får reda på mitt egna?

Kommentarer

 • Hej Jane!

  Tack för din fråga om dubbelt medlemskap. Nej det är tyvärr inte möjligt med dubbla medlemskap hos oss.

  Några möjliga alternativ:
  • Du kan antingen ändra ditt medlemskap till familjemedlemskap så att du står som huvudsökande och vi hänger på din man som medsökande. Skulle ni i framtiden ändra till två enskilda medlemskap behåller ni era respektive startdatum. 
  • Ett annat alternativ är att vi ändrar till ett familjemedlemskap där din man står som huvudsökande med startdatum från i år. Men att vi istället gör en notering på din individuella kundbild att du varit medlem sedan xxxxx. 
  • Ett tredje alternativ är att ni har två enskilda medlemskap. Dvs din man signar upp ett eget enskilt medlemskap för sig.
  Återkom gärna hur du/ni önskar göra till medlem@blomsterfonden.se.
  Christel Jansson Insamlings- och kommunikationschef
 • Hej Tack för svar. Hur gör jag då för att byta till familjemedlemskap?
  För jag tolkar ditt svar som att OM jag vill bo själv när det beger sig så kan man dela upp till enskilda medlemskap och jag kan söka eget boende.
  Jane

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.