Till senaste kommentaren

Påminnelser om medlemsavgiften

Hej Blomsterfonden,
I senaste numret av Alma stod det att det skulle komma ut påminnelser om medlemsavgiften under oktober månad. Jag har inte fått någon, hur gör jag?

Tacksam för svar.
Med vänlig hälsning,
Anna O.
Anna O. Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anna,
  Tack för din fråga om medlemsavgiften. Det stämmer att vi under oktober månad skickar ut en påminnelse till alla våra medlemmar som missat att betala medlemsavgiften för 2021. Om du ännu inte fått någon sådan kan det bero på flera saker:

  Har du redan betalat?
  Kolla först om du kanske redan har betalat din medlemsavgift, men råkat glömma det. Det händer väldigt ofta. Enklast är att kolla med din bank. Ordinarie sista betalningsdatum var den sista februari 2021.

  Om du vet att du inte har betalat
  Om du är säker på att du inte har betalat så ber vi dig att avvakta tills oktober månad är slut, eftersom påminnelsen kanske inte har hunnit ut till dig ännu.

  Du har fram till den 31 december att betala din avgift. Därefter måste vi sätta alla medlemmar med obetalda medlemsavgifter som utträdda.

  Om du har fler frågor om din medlemsavgift är du alltid välkommen att kontakta oss på medlem@blomsterfonden.se eller ringa 08-555 94 751.

  För mer information om medlemskapet titta här
  Blomsterfonden

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.