Till senaste kommentaren

Varför ska jag betala medlemsavgift igen redan efter 3 månader?

Hej,
Jag blev medlem den 14:e oktober förra året och det var alltså bara drygt 3 månader sedan jag betalade medlemsavgiften. Varför har ni redan skickat en ny medlemsavi för 2020?

Med vänlig hälsning,
Gunilla

Kommentarer

 • Hej Gunilla,
  Tack för din fråga!
  För nya medlemmar som går med under perioden 1 november - 31 december avser medlemsavgiften även för nästföljande år.

  Om man däremot blir medlem mellan 1 januari - 31 oktober får man en medlemsfaktura i samband med att man blir medlem och sen en årlig faktura i januari igen för nästföljande år.

  Med vänliga hälsningar,
  Blomsterfonden
  Blomsterfonden
 • Hej igen,
  Det känns orättvist tycker jag.
  Gunilla
 • Hej igen Gunilla,
  Vi har förståelse för att det kan verka märkligt och lite gammaldags, men det är vanligt förkommande i ideella organisationer med begränsad administrativ budget.
  Det är våra medlemsregler som styr detta, men vår förhoppning är att vi kan modernisera medlemsreglerna under kommande år.

  Tack för bra återkoppling!
  Blomsterfonden
 • Hej! Såg det senaste utskicket angående medlemsavgiften. Är osäker på om vi betalt denna. När skulle denna vara betald? Vore bra om det fanns "mina sidor" som man kunde gå in via mejlen där man kunde se om man betalat eller inte. Till vilket konto, är det samma som hyran? Har autogiro så ser inget alls.
  Berit
 • Hej Berit!

  Din medlemsfaktura är betalad för 2020. Vi undersöker just nu möjligheten att utveckla mina sidor för medlemskapet för framtiden.

  Trevlig sommar!
  Christel Jansson Insamlings- och kommunikationschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.